Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / «Πάντα υπάρχει… πείνα για έναν ευρωπαϊκό τίτλο»

«Πάντα υπάρχει… πείνα για έναν ευρωπαϊκό τίτλο»

Η απώλεια του Champions League, έχει πεισμώσει ακόμη περισσότερο την Ιταλίδα πολίστρια του Ολυμπιακού.

Η Τζούλια Έμολο ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παρουσία της στον Ολυμπιακό και την επιθυμία που έχει να κατακτήσει το Champions League με τις «ερυθρόλευκες».

Αναλυτικά τα όσα είπε η αθλήτρια του Ολυμπιακού στην ιστοσελίδα «sportface.it»:

Αν το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό της έδωσε επιπλέον ώθηση εν’ όψει Ρίο:

«Ένα μετάλλιο, ένα πρωτάθλημα πάντα σου δίνει επιπλέον ώθηση για να συνεχίσεις. Εμένα προσωπικά μου έδωσε μεγάλη ψυχολογία, ήταν η πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα και ήθελα να τα πάω καλά και να κερδίσω έναν τίτλο. Ο τρόπος με τον οποίο κερδίσαμε το πρωτάθλημα δεν έχει ξαναγίνει και αυτό κάνει την κατάκτηση ακόμη πιο όμορφη».

Για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στο ελληνικό και το ιταλικό πρωτάθλημα:

«Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το ιταλικό, γιατί στην ουσία δύο ομάδες ανταγωνίζονται. Πήγα στον Ολυμπιακό με όνειρο να κατακτήσω το Champions League. Φτάσαμε στο final 4 αλλά δυστυχώς χάσαμε στον ημιτελικό. Πάντα υπάρχει… πείνα για κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου και αυτός ήταν και ο λόγος που παρέμεινα στην ομάδα. Δεν μου αρέσει να εγκαταλείπω την προσπάθεια στην μέση».

Πως αισθάνεται που θα συμμετάσχει για 2η φορά στην καριέρα της σε Ολυμπιακούς Αγώνες:

«Η δεύτερη συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες πάντα είναι όμορφη. Σε γεμίζει χαρά και συγκίνηση γιατί πραγματικά είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση. Δεν είναι πολλοί οι τυχεροί που συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...