Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μιλιβόγιεβιτς: “Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος”

Μιλιβόγιεβιτς: “Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος”

mili

Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς στάθηκε στην καθοριστική συμβολή του κόσμου της ομάδας, στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 2-1 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μας έβαλε δύσκολα ο αντίπαλος. Όμως εμείς είμαστε οργανωμένη ομάδα. Μας βοήθησαν πολύ οι φίλαθλοι και μπορέσαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Ο Μάρκο Σίλβα έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες, έγινε και η αλλαγή με τον Πάρντο και μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Επαναλαμβάνω πως όλα αυτά έγιναν γιατί μας βοήθησε πολύ ο κόσμος του Ολυμπιακού. Ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ εδώ, αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς” είπε αρχικά ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού.

Για τα επόμενα ματς με τις Μπάγερν και Άρσεναλ, ο “Μίλι” τόνισε: “Απομένουν ακόμα δύο παιχνίδια, με δύο πάρα πολύ καλές ομάδες. Είναι ιδιαίτερα κρίσιμο το παιχνίδι με την Άρσεναλ. Η προσοχή στρέφεται τώρα στο πρωτάθλημα, θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και όταν έρθει η ώρα αυτών των αγώνων, με την Μπάγερν πρώτα και μετά με την Άρσεναλ, θα δούμε πώς θα τα καταφέρουμε”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ο Μιλιβόγεβιτς αναλύει την Άντερλεχτ!

Δείτε τις δηλώσεις του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο Olympiacos TV, λίγες ώρες πριν αντιμετωπίσει με τη ...