Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Κασάμι: “Είμαστε γραμμένοι στα αστέρια!”

Κασάμι: “Είμαστε γραμμένοι στα αστέρια!”

kasami

Ο Παϊτίμ Κασάμι επισήμανε πως ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ ρωτήθηκε για το πού μπορεί να φτάσει η ομάδα στην Ευρώπη και η απάντησή του ήταν αφοπλιστική!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κασάμι:

Για το ματς με την Ντιναμό: “Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Το έχουμε ευχαριστηθεί πολύ. Γιατί όπως είδατε η αντίπαλη ομάδα όταν προηγήθηκε, ήταν σαν μία κλωτσιά στο πρόσωπό μας. Υποφέραμε πολύ. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύω δείξαμε χαρακτήρα, τα καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό”.

Για τον κόσμο: “Φυσικά τους ευχαριστούμε γιατί ήταν ο 12ος παίκτης, όπως είναι πάντα. Οι φίλαθλοί μας ήταν εκεί όταν τους χρειαζόμασταν, ήταν για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δίπλα μας. Μας βοήθησαν πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Για τα επόμενα ματς με τις Μπάγερν και Άρσεναλ: “Φυσικά θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Είμαστε σε μία πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Ανυπομονούμε να έρθει το επόμενο παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πολύ προσεκτικοί, γιατί τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει”.

Για το χαμένο πέναλτι του Φορτούνη: “Εκείνη τη στιγμή ήταν μία απογοήτευση, γιατί είχαμε προσπαθήσει πολύ για να πετύχουμε ένα γκολ. Όμως, όπως σας είπα και πριν, δείξαμε χαρακτήρα, μείναμε δυνατοί, είμαστε νέοι και πιστεύω πως αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον μπροστά της”.

Για το πού μπορεί να φτάσει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός: “Είμαστε γραμμένοι στα αστέρια!”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Κασάμι: “Μικρή ομάδα η ΑΕΚ”

Διαβάστε τι δήλωσε ο Παϊτίμ Κασάμι μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός.