Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μέσα ο Μπουχαλάκης, ανεβαίνει ο Καμπιάσο!

Μέσα ο Μπουχαλάκης, ανεβαίνει ο Καμπιάσο!

1307636_1

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το πρωτάθλημα Ελλάδας και στρέφεται στον θεσμό του Κυπέλλου και το ματς με τον Πλατανιά. Μέσα ο Μπουχαλάκης, ανεβαίνει ο Καμπιάσο.

Μετά την όγδοη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, την Κυριακή, επί του Ατρόμητου, ήρθε η ώρα για τον Ολυμπιακό να ριχτεί στη “μάχη” για το Κύπελλο Ελλάδας. Στόχος τον οποίο η ομάδα κυνηγάει κάθε χρόνο, με βλέμμα πάντα στο νταμπλ.

Το πρωί της Δευτέρας οι “ερυθρόλευκοι” επανήλθαν στο Ρέντη, όπου γυμνάστηκαν. Όσοι έπαιξαν στον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία. Κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι, ρίχνοντας το βάρος στην κατοχή της μπάλας, την καλή κυκλοφορία και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ατομικό στο γήπεδο έκαναν οι Ντουρμάζ, Καμπιάσο και Φουστέρ. Ο Αργεντινός και με μπάλα, ενώ οι υπόλοιποι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν αερόβιο. Κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκε ο Μπουχαλάκης, όπως και ο Αυλωνίτης. Πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Μανιάτης.

Την Τρίτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις Μαρτίνς και Μπουχαλάκη

Όσα δήλωσαν οι Πέδρο Μαρτίνς και Ανδρέας Μπουχαλάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με ...