Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Καταδίκασε την τιμωρία Μαρινάκη ο Κοντονής!

Καταδίκασε την τιμωρία Μαρινάκη ο Κοντονής!

1198352_0

Λίγες ώρες μετά την απόφαση για επιβολή προστίμου της ΕΕΑ στον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ύψους 300 χιλιάδων ευρώ, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής με δήλωσή του καταδίκασε τη διαδικασία ψηφοφορίας από την Επιτροπή.

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Κοντονή:

«Όπως έχω πολλές φορές κατηγορηματικά δηλώσει, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού, αντίθετα με ό,τι συνέβαινε σε άλλες εποχές, σέβεται απολύτως την ανεξαρτησία των αρμόδιων οργάνων, χωρίς να παρεμβαίνει στο έργο τους ή να επηρεάζει καθοιονδήποτε τρόπο τις αποφάσεις τους. Αυτό συμβαίνει και με την Ε.Ε.Α., σε όλες τις υποθέσεις που έχει μέχρι σήμερα χειριστεί.

Δεν επιθυμώ να υπεισέλθω στην ουσία οποιασδήποτε υπόθεσης ούτε να εκφράσω την προσωπική μου άποψη για την ορθότητα ή μη οποιασδήποτε απόφασης. Σε κάθε περίπτωση, κάθε θιγόμενος έχει τη δυνατότητα να ζητήσει τον έλεγχο κάθε απόφασης ή την επανεξέτασή της από την ίδια την Επιτροπή.

Θέλω να καταστήσω σαφές προς όλους ότι το μόνο που ενδιαφέρει την Πολιτεία είναι η εμπέδωση της νομιμότητας, κυρίως όμως να διαβεβαιώσω ότι δεν γίνεται ανεκτή η εκ μέρους των αρμοδίων οργάνων παραβίαση κανόνων και προβλεπόμενων διαδικασιών, ιδίως ως προς τη λήψη των αποφάσεων και τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Αυτή είναι η επιδίωξη και η σταθερή θέση μας».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Με παρέμβαση Μαρινάκη και Superleague έρχονται ελίτ διαιτητές!

Ο Πρόεδρος της Super League κ.  Ευάγγελος Μαρινάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με ...