Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Κοβάσεβιτς

Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Κοβάσεβιτς

Στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού θα συνεχίσει ο Μπράνκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος επέκτεινε για ακόμη δύο χρόνια την συνεργασία.

«O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός που οδήγησε την ομάδα μας στην κατάκτηση του ιστορικού treble τη φετινή σεζόν, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας». Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: 
«Ήταν μια μεγάλη… ευχαρίστηση η ανανέωση της συνεργασίας και για τις δυο πλευρές. Όπως την πρώτη φορά έτσι και τη δεύτερη, η συμφωνία έγινε πολύ γρήγορα. Το ήθελα πολύ και εγώ και ο Ολυμπιακός. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη αυτό και θα μείνω για άλλα δυο χρόνια. Ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι τα ίδια και ίσως και λίγο καλύτερα».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...