Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Θα πρέπει να παλέψουμε για 40 λεπτά»

«Θα πρέπει να παλέψουμε για 40 λεπτά»

Ο Μάικ Ρολ αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παλέψει από το πρώτο λεπτό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο Αμερικάνος φόργουορντ, είπε:

«Κόντρα στον Ολυμπιακό θα πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά, γιατί είναι πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να παλέψουμε για 40 λεπτά και ελπίζω να κερδίσουμε. Κάθε βδομάδα, έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε έναν σκληρό αντίπαλο και στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι.

Ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος ν’ ανακάμψει μετά την ήττα από την Μασκόνια. Μετά από τέτοιες ήττες, αυτές οι ομάδες αγωνίζονται για να παρουσιάσουν ξανά καλό πρόσωπο, ειδικά όταν παίζουν στην έδρα τους».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Έχασε στο τέλος από τη Φενέρ ο λαβωμένος Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάλεψε σαν πρωταθλητής Ευρώπης παρά τις απουσίες, αλλά ηττήθηκε στο φινάλε από την ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + 20 =

November 2026
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30