Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / “Θέλει Ιταλία ο Μαζουακού”

“Θέλει Ιταλία ο Μαζουακού”

mazuaku

Ο μάνατζερ του Αρτούρ Μαζουακού, Φραντσέσκο Λινγκέντι, ανέλυσε την κατάσταση σχετικά με την πρότασή του. Η μεγαλύτερη πρόταση (Τζένοα) και το ασφυκτικό πρέσινγκ των Ρόμα και Ίντερ για τον πελάτη του.

Ο Φραντσέσκο Λινγκέντι μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για το ιταλικό ενδιαφέρον σχετικά με τον Αρτούρ Μαζουακού, τον οποίο και εκπροσωπεί. H Tζένοα έχει καταθέσει την υψηλότερη προσφορά στον Ολυμπιακό για τον Γάλλο αριστερό μπακ-χαφ, ο οποίος όμως δεν… ψήνεται ιδιαίτερα. Οι Ρόμα και Ίντερ θέλουν τον παίκτη και η πρώτη ετοιμάζεται να επανέλθει μετά την άρνηση του ελληνικού συλλόγου στην πρώτη πρόταση που κατέθεσε.

Αναλυτικά η συνέντευξη του ατζέντη του Αρτούρ Μαζουακού, Φραντσέσκο Λινγκέντι:

Υπόθεση Μαζουακού και Ρόμα. Αληθεύει το ενδιαφέρον των “τζαλορόσι”;

“Ναι. Η Ρόμα ενδιαφέρεται πραγματικά για τον παίκτη. Είναι ένα ενδιαφέρον που αρέσει μας αρέσει πολύ”.

Γίνεται λόγος για μία προσφορά από την Ρόμα που θα είναι γύρω στα 5 εκατομμύρια συν τα μπόνους. Την επιβεβαιώνετε;

“Η προσφορά είναι πραγματική και συγκεκριμένη. Αυτό ισοδυναμεί δηλαδή με περίπου 6 εκατομμύρια συν επιπλέον μπόνους. Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός την αρνήθηκε επειδή δεν διαπραγματεύεται με ένα ποσό γύρω στα 9-10 εκατομμύρια ευρώ”.

Φαίνεται ότι ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει δείξει και η Ίντερ. Ποια είναι τα δεδομένα για το συγκεκριμένο ενδιαφέρον;

“Το ενδιαφέρον των «νερατζούρι» για τον Μαζουακού δεν είναι καινούριο. Αλλά προτού να προχωρήσουν σε μία επίσημη πρόταση θέλουν πρώτα να μάθουν ποιες είναι οι προθέσεις του ποδοσφαιριστή”.

Υπήρξαν επίσης πολλά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για το ενδιαφέρον της Τζένοα. Είναι πργματικότητα ή απλά φήμες;

“Η Τζένοα έχει υποβάλει την υψηλότερη προσφορά μέχρι στιγμής, προσφέροντας περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ και αντάλλαγμα. Όμως ο παίκτης περιμένει να ξεμπλοκάρουν κάποιες άλλες περιπτώσεις”.

Ποια άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μαζουακού;

“Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Under 20 με την Γαλλία και είναι φυσιολογικό να υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της χώρας του. Βέβαια, στο ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, εντάσσονται και οι Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης”.

Σε κάθε περίπτωση, ποια ομάδα είναι έτοιμη να κερδίσει την… pole position για να αποκτήσει τον παίκτη; Μπορείτε να μας βεβαιώσετε;

“Η Ρόμα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Βάλτερ Σαμπατίνι (σ.σ.: είναι ο αθλητικός διευθυντής των «τζαλορόσι») έχει εξαιρετικές σχέσεις με την ελληνική ηγεσία (σ.σ.: εννοεί του Ολυμπιακού), απλά ρίξτε μία ματιά στις αγοραπωλησίες των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια και θα καταλάβετε…”.

Ο πελάτης σας θέλει να ζήσει την εμπειρία της Serie A;

“Ναι, πολύ. Θέλει να αγωνιστεί σε ένα σημαντικό πρωτάθλημα, υψηλού επιπέδου. Και η Serie A αποτελεί ένα τέτοιο πρωτάθλημα στο οποίο θέλει να αγωνιστεί ο πελάτης μου και βρίσκεται στις επιλογές του”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...