Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Η προϊστορία κόντρα στον Βόλο ΝΠΣ

Η προϊστορία κόντρα στον Βόλο ΝΠΣ

Είναι η τέταρτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο στάδιο Καραϊσκάκης και η έβδομη συνολικά και στις δύο έδρες, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν πέντε νίκες και ένα ματς να έχει τελειώσει με λευκή ισοπαλία.

Στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, στις 14 Σεπτεμβρίου 2019, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-0 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και αυτή είναι η ευρύτερη ήττα που έχει η ομάδα της Μαγνησίας μέχρι και σήμερα που μετρά τρία διαδοχικά χρόνια παρουσίας στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Ο Ελ Αραμπί έχει σκοράρει και στις τρεις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο στάδιο Καραϊσκάκης και ξεκίνησε με ένα γκολ στο 5-0 του 2019-20, συνέχισε με χατ τρικ στο 4-1 της σεζόν 2020-21 και πέρσι σημείωσε το ένα από τα δύο γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη του με 2-1 επί του Βόλου.

Δύο γκολ έχει και ο Βαλμπουενά στις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, ο οποίος σκόραρε στο 5-0 του 2019-20 και στο περσινό. Ο Γάλλος μέσος σκόραρε και στα δύο περσινά παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο 2-1 του σταδίου Καραϊσκάκης, αλλά και το 1-0 των Ερυθρολεύκων στον Βόλο.

Οι συναντήσεις των δύο ομάδων και τις τρεις αυτές σεζόν έχει τύχει να είναι όλες στον πρώτο γύρο με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό.

Μόλις σε ένα από τα έξι μεταξύ τους παιχνίδια και στις δύο έδρες δεν σημειώθηκε τέρμα, στην λευκή ισοπαλία του 2019-20 στον Βόλο, η οποία αποτελεί και την μοναδική επιτυχία της ομάδας της Μαγνησίας στην Super League απέναντι στους Ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός στα τρία τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρεις νίκες και μια ισοπαλία και τώρα έχει σε αυτά τα τρία του πρώτα ματς δύο νίκες και μια λευκή ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

3 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

0 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

0 ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 11-2

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Τα εισιτήρια με Βόλο

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 26ης Αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στο Βόλο ...