Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ερωτηματικό ο Κασάμι

Ερωτηματικό ο Κασάμι

Olympiacos' Swiss midfielder Pajtim Kasami celebrates after scoring a goal during the Group A Champions League football match Olympiacos vs Juventus at the Karaiskaki stadium in Athens' Piraeus district on October 22, 2014. AFP PHOTO / LOUISA GOULIAMAKI        (Photo credit should read LOUISA GOULIAMAKI/AFP/Getty Images)

Δεν επέστρεψε με την αποστολή του Ολυμπιακού από το Έρμελο ο Παϊτίμ Κασάμι, με τη υπόθεση να “γεννά” ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του διεθνούς παίκτη.

Ο Ελβετός μέσος δεν βρισκόταν στο αεροπλάνο της επιστροφής της ομάδας από την Ολλανδία και σε συνδυασμό πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Καμπιάσο, τα σενάρια που τον θέλουν να απομακρύνεται από τον Πειραιά, όλο και φουντώνουν.

Να θυμίσουμε πως για τον Κασάμι ο οποίος δεν έδειξε και την καλύτερη εικόνα στα φιλικά και την προετοιμασία, ενδιαφέρον έχουν εκφράσει οι Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Ολοκληρώθηκε η επιστροφή Κασάμι στον Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός μέσος, γεννημένος στις 2 ...