Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Χαλάρωμα δίπλα στη λίμνη

Χαλάρωμα δίπλα στη λίμνη

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξέφυγαν για λίγο από τη ρουτίνα της προετοιμασίας και δέθηκαν ακόμη περισσότερο, τρώγοντας δίπλα στη λίμνη.

Τα πάντα στον Ολυμπιακού λειτουργούν όπως σε μία οικογένεια. Οι παίκτες είναι μεταξύ τους δεμένοι, αγαπημένοι, τα αποδυτήρια αναβλύζουν υγεία και αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία. Από τους πανηγυρισμούς, έως το κλάμα των νεαρών, βλέποντας τον Παναγιώτη Ρέτσο να χτυπά. Οικογένεια. Σε αυτό το κλίμα, οι παίκτες του Θρύλου ξέφυγαν λίγο από τα καθερωμένα. Το Σάββατο μετέβησαν σε μία κοντινή πόλη, έξω από το Ζέεφελντ και έφαγαν μαζί, σε μία λίμνη, επάνω στο βουνό!

Όλη η αποστολή ήταν εκεί. Το προπονητικό επιτελείο, οι φροντιστές, ιατρικό τιμ. Άπαντες. Το τοπίο ήταν μαγευτικό. Μία λίμνη, σε μεγάλο υψόμετρο, επάνω στο βουνό! Αλπικό τοπίο, ιδιαίτερο, ξεχωριστό. Ξεχωριστό ήταν και το… μενού. Οι παίκτες απόλαυσαν ψητά κρέατα, αλλά και άλλες λιχουδιές, τις οποίες δεν επιτρέπεται να τρώνε στην καθημερινότητά τους. Στο τέλος είχε και… παγωτάκι.

Η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή, τα γέλια έδιναν και έπαιρναν και φυσικά, το πλέον ευχάριστο όλων, ήταν η παρουσία του Παναγιώτη Ρέτσου! Ο νεαρός ήταν παρών, το διασκέδασε με την ψυχή του και άφησε πίσω του την άτυχη στιγμή της Παρασκευής! Άπαντες πέρασαν πολύ ωραία, έβγαλαν και αναμνηστικές φωτογραφίες και αναχώρησαν για ξεκούραση, αφού το απόγευμα του Σαββάτου είχε ρεπό.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Αύριο το πρώτο φιλικό προετοιμασίας!

Μία ημέρα πριν το πρώτο τεστ επί αυστριακού εδάφους, ο Θρύλος συνεχίζει να δουλεύει σε ...