Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / “Επτάρα” η Ντιναμό στο Κύπελλο Κροατίας

“Επτάρα” η Ντιναμό στο Κύπελλο Κροατίας

machado
Εύκολη πρόκριση για την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο Κύπελλο

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 7-1 την Οστρτς Ζλάταρ για το Κύπελλο Κροατίας.

Ένα ημίχρονο άντεξε η Οστρτς Ζλάταρ (ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Κροατίας), στο νοκ-άουτ ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη φάση των “32” του Κυπέλλου Κροατίας.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου σημείωσε έξι γκολ, μετά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου μέρους. Σκόραρε με πέναλτι ο πρώην ερυθρόλευκος μέσος, Πάουλο Μασάντο.

O προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζόραν Μάμιτς, προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιζαν πολύ μέχρι στιγμής.

Η σύνθεση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Γέζινα, Ματέλ, Γκονσάλο (71′ Σόλντο), Μόρις, Μούσα, Μασάντο (60′ Μόρο), Γκόγιακ, Όλμο, Τσόριτς, Τσεκίτσι, Χόντζιτς (64′ Μπαντζί).

Συνοπτικά:

Οστρτς Ζλάταρ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-7 (44′ Τρτσακ – 26′ πέν. Μασάντο, 48′ Μόρις, 55′, 68′ Τσεκίτσι, 57′ Χόντζιτς, 63′ Όλμο, 81′ Ματέλ)

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Πάρντο: “Να είμαστε ταπεινοί και να δουλεύουμε”

Χαρούμενος και ικανοποιημένος είναι ο Φελίπε Πάρντο από τη χθεσινή εμφάνιση του Ολυμπιακού και του ...