Πιστός στον σύλλογο και στον προπονητή του φαίνεται να δήλωσε πως είναι ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Κάρλος Σαμπράνο.
Πρόθυμος να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, φέρεται να είναι ο Περουβιανός στόπερ Κάρλος Σαμπράνο, σύμφωνα με δηλώσεις του σε γερμανική ιστοσελίδα. Συγκεκριμένα ανέφερε:
“Έχω συμβόλαιο με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, είμαι εδώ και θα παίξω εδώ. Είναι κάτι που έχω υποσχεθεί επίσης στον προπονητή μου. Πάντα έλεγα ότι θέλω να μείνω”.
Πάντως μπερδεμένη είναι η κατάσταση με το συμβόλαιό του αφού εικάζονται διαφορετικά σενάρια αναφορικά με την ύπαρξη ή όχι ρήτρας 1,5 εκατ. ευρώ μέχρι τον Αύγουστο του 2015.
Όπως και να χει, ο Σαμπράνο συμμετείχε κανονικά στην επίσημη πρώτη της ομάδας της Φρανκφούρτης με τις κακές γλώσσες ωστόσο να λένε πως εμφανίστηκε χαρακτηριστικά βαρύτερος.
kokkina.gr Ολυμπιακός, νέα και ειδήσεις για τον Ολυμπιακό σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτέχνη
