Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Ασυναγώνιστος και κυπελλούχος

Ασυναγώνιστος και κυπελλούχος

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 12-5.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 12-5 την Βουλιαγμένη στον τελικό και κατέκτησε το Κύπελλο για 18η φορά στην ιστορία του!

Η Βουλιαγμένη ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ με τον Ελμισιάν. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα και με δύο γκολ από τον Βλαχόπουλο, πήρε το προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε με το γκολ του Ντόσκα να κλείσει με προβάδισμα δύο τερμάτων το πρώτο οκτάλεπτο.

Με την έναρξη του δευτέρου οκταλέπτου, ο Ποντικέας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας το 4-1. Ο Βίκαλο μείωσε, προσωρινά, σε 4-2 για την Βουλιαγμένη, για ν’ ακολουθήσουν δύο γκολ από τους Βλαχόπουλο και Κολομβό και να δώσουν ισχυρό προβάδισμα στους πρωταθλητές (6-2).

Στην επανάληψη, η Βουλιαγμένη μείωσε σε 6-3 με τον Καπότση, αλλά ο Βλαχόπουλος με το τέταρτο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι έκανε το 7-3. Από εκείνο το σημείο και μετά οι Πειραιώτες ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους, φτάνοντας σε δύο ακόμη γκολ με τους Φουντούλη και Κολόμβο.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι «ερυθρόλευκοι» παίζοντας χωρίς άγχος, διατηρήθηκαν με άνεση μέχρι τέλους μπροστά στο σκορ και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...