Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Για Ταβάρες, γράφουν οι Πορτογάλοι

Για Ταβάρες, γράφουν οι Πορτογάλοι

tavares1

H πορτογαλική “A Bola” αποκαλύπτει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γιοάν Ταβάρες, με τον οποίο ο Μάρκο Σίλβα είχε συνεργαστεί στην Εστορίλ.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και του Μάρκο Σίλβα βρίσκεται ο Πορτογάλος στόπερ Γιοάν Ταβάρες, ο οποίος αγωνίζεται στην Εστορίλ και είχε συνεργαστεί με τον προπονητή των Πειραιωτών στη συγκεκριμένη ομάδα.

“Ο Μάρκο Σίλβα θέλει τον Ταβάρες” είναι ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος, το οποίο στέκεται στον προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος εκτιμά τις ποδοσφαιρικές δυνατότητες του Ταβάρες, καθώς οι δύο τους είχαν συνεργαστεί τη σεζόν 2013-2014 στην Εστορίλ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “A Bola”, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο με την Εστορίλ για μία ακόμα σεζόν, ενώ παρακολουθείται και από τη βουλγαρική Λουντογκόρετς. Η διοίκηση της Εστορίλ κοστολογεί τον Ταβάρες με το ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ.

Ο Γιοάν Ταβάρες έχει γεννηθεί στη Γαλλία (Τουρ), αλλά είναι Πορτογάλος και 27 ετών (2/3/1988), με ύψος 1,88μ. Εκτός της Εστορίλ έχει παίξει σε: Λεμάν Β, Μπέιρα Μαρ, Αβάνσα, Σταντάρ Λιέγης.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...