Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Άγνοια Ολυμπιακού για Τολόι

Άγνοια Ολυμπιακού για Τολόι

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Τολόι στα kokkina.gr
Ο Ραφαέλ Τολόι με τη φανέλα της Σάο Πάουλο

Άγνοια δηλώνουν στα kokkina.gr άνθρωποι του Ολυμπιακού για την υποτιθέμενη πρόταση στη Σάο Πάουλο, σχετικά με τον Ραφαέλ Τολόι.

“Φωτιές άναψε” βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση, η οποία απορρίφθηκε, στη Σάο Πάουλο, για την απόκτηση του στόπερ Ραφαέλ Τολόι. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι ερυθρόλευκοι προσέφεραν ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 ευρώ για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017. Με ύψος 1,85μ., αγωνίζεται στη Σάο Πάουλο από το 2012, προερχόμενος από την Γκοϊάς, ενώ είχε ένα εξάμηνο πέρασμα από την Ιταλία και τη Ρόμα, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014. Οι “τζαλορόσι” δεν είχαν ενεργοποιήσει την προοπτική αγοράς το καλοκαίρι του 2014, ύψους 5.500.000 ευρώ. Διαθέτει και κοινοτικό διαβατήριο ο 25άχρονος (10/10/1990) ποδοσφαιριστής. Ιταλικό.

kokkina.gr επικοινώνησαν με τον επίσημο Ολυμπιακό, που δηλώνει άγνοια σχετικά με την υπόθεση. “Δεν ξέρουμε ποιος είναι αυτός ο παίκτης” μας είπαν χαρακτηριστικά άνθρωποι της ομάδας. Το δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας έχει προχωρήσει πολύ το θέμα του Τολόι, ωστόσο οφείλουμε να μεταφέρουμε τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας και, φυσικά, τι λένε οι διοικούντες τον Ολυμπιακό.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...