Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Αβοήθητος ο Μπιρτς

Αβοήθητος ο Μπιρτς

105

Ο Κεμ Μπιρτς πραγματοποίησε ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση, αλλά δεν πήρε βοήθειες από τους υπόλοιπους center της ομάδας.

Ο Καναδός center  έκανε πολύ καλό παιχνίδι με 16 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 μπλοκ και πολλές κερδισμένες «μάχες» σε άμυνα κι επίθεση κόντρα στους ψηλούς της Γαλατά. Ο Μπιρτς έπαιξε σε φουλ ένταση για 29:18, με αποτέλεσμα η κούραση να το καταβάλει και στα τελευταία λεπτά του αγώνα να μην έχει την απαιτούμενη ενέργεια στις δύο πλευρές του παρκέ. Η Γαλατά εκμεταλλεύτηκε την κούραση του και σε δύο περιπτώσεις, οι Γκιουλέρ και Τάιους έβαλαν έξυπνα τον Καναδό στην μέση και ο Τάιους έδωσε πόντους στην ομάδα του σε κρίσιμο σημείο με καρφώματα.

Το γεγονός ότι ο Πάτρικ Γιανγκ για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν αρνητικός, ανάγκασε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να χρησιμοποιήσει τον Αμερικάνο μόλις για 4:33. Ο Μιλουτίνοφ αγωνίστηκε και αυτός λίγο (4:42), καθώς ο Αταμανάν κράτησε στο παρκέ τον Πλάις μόλις για 1:34.

Με αυτές τις συνθήκες λοιπόν, όλο το βάρος έπεσε στις πλάτες του Μπιρτς, ο οποίος έμεινε να παλεύει μόνος του κόντρα στους ψηλούς της Γαλατά.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Έχασε στο τέλος από τη Φενέρ ο λαβωμένος Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάλεψε σαν πρωταθλητής Ευρώπης παρά τις απουσίες, αλλά ηττήθηκε στο φινάλε από την ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − five =

November 2026
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30