Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες»

«Χάσαμε πολλές ευκαιρίες»

Ο Πάουλο Μπέντο στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του, γεγονός που δεν της επέτρεψε να πετύχει μία μεγαλύτερη σε εύρος νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Πορτογάλος:

«Είναι αλήθεια ότι ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και μετά το πρώτο γκολ, που σημειώθηκε νωρίς, είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το ημίχρονο με μεγαλύτερο σκορ και να είναι πιο άνετα τα πράγματα για εμάς. Ο αντίπαλος μας απείλησε σε μια στιγμή που δεν ελέγξαμε καλά, με αποτέλεσμα να δεχθούμε γκολ, αλλά αυτή ήταν η μοναδική τους καθαρή ευκαιρία σε ολόκληρο τον αγώνα. Συνεχίσαμε να παίζουμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, λιγότερο όμως από ότι στο ξεκίνημα και είχαμε τον έλεγχο. Επίσης, μπήκαμε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα τέρματα, ήμασταν μπροστά στο σκορ και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από την Βέροια. Δεν είχαμε πρόβλημα τελικά να πάρουμε τη νίκη αλλά πρέπει να σταθώ στις πολλές χαμένες ευκαιρίες μας, σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Συνεχίστε ότι κάνετε!

“Ο Σλούκας υπέγραψε στη Ρεάλ”, “Ο Λάρυ πάει απέναντι”, ο Σάσα το καλοκαίρι πάει Κινγκς” ...