Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Σχεδόν 4.000 διαρκείας!

Σχεδόν 4.000 διαρκείας!

Άλλη μια μέρα, ο κόσμος έσπευσε" να προμηθευτεί μια κάρτα διαρκεάς
Άλλη μια μέρα, ο κόσμος έσπευσε” να προμηθευτεί μια κάρτα διαρκεάς

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς με τον κόσμο της ομάδας να αγκαλιάζει την κίνηση της ΠΑΕ να μειώσει τις τιμες.

Κάθε μέρα είναι καλύτερη από την προηγούμενη! Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αγάπη του για την ομάδα, έχει ήδη δημιουγήσει ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων αφού σχεδόν 4.000 μαγικά εισιτήρια διαρκείας έχουν κάνει ήδη “φτερά”.

Γι’ άλλη μια μέρα λοιπόν ο λαός των Πειραιωτών σχημάτισε ουρές για ώρες προκειμένου να πάρει στα χέρια του μια κάρτα για την επόμενη σεζόν. Και όλα αυτά σε μια περίοδο όπου η οικονομική αβεβαιότητα λόγω πολιτικών εξελίξεων ήταν μεγάλη.

Θεωρείται, πως αφού η Κυβέρνηση ήρθε σε συμφωνία με τους δανειστές, η κίνηση θα συνεχιστεί με τους ίδιους και ακόμη υψηλότερους ρυθμούς.

Αποδεικνύεται κάθε μέρα πως η ενέργεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός να μειώσει τις τιμές λειτούργησε καταλυτικά στη ψυχολογία του κόσμου.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2022-2023

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 01/07/2022 ξεκινά η διάθεση  των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν ...