Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Β.Βούζας: “Να ανέβουν επίπεδο οι ποδοσφαιριστές”.

Β.Βούζας: “Να ανέβουν επίπεδο οι ποδοσφαιριστές”.

Ακαδημία Ολυμπιακού - Ομάδα νέων

Ξεκίνησε την Δευτέρα η προετοιμασία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Βούζα άρχισαν το πρωί της ιατρικές εξετάσεις (ανά γκρουπ) ενώ το απόγευμα προπονήθηκαν στο Ρέντη. Η πρώτη προπόνηση περιελάμβανε πολύ… τρέξιμο αλλά και ασκήσεις με την μπάλα.

Τα μέλη της Κ-20 θα συνεχίσουν τις εξετάσεις τους αλλά και τις προπονήσεις σ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας η οποία θα περιλαμβάνει και εργομετρικά. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας που θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Super League αλλά και στο UEFA Youth League θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου στο Πήλιο.

Ο προπονητής της ομάδας κ.Βασίλης Βούζας μιλώντας για τους στόχους σημείωσε: ” Στόχος μας είναι η εξέλιξη των ποδοσφαιριστών. Θέλουμε να τους προετοιμάσουμε για το επόμενο βήμα και θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουν τα παιδιά τ’ απαραίτητα εφόδια. Επίσης θέλω να τονίσω πως όταν είσαι Πρωταθλητής είναι αυτονότητο πως στόχος είναι να διατηρηθείς στην κορυφή. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη χρονιά με παιχνίδια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και ελπίζουμε να φτάσουμε όλοι μαζί στην επίτευξη των στόχων μας”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Αναβλήθηκε ο αγώνας Νέων με τη Βέροια

Αναβλήθηκε ο αγώνας της 9ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-20 ανάμεσα στη Βέροια και ...