Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Στο Ζέεφελντ η ομάδα, το Σάββατο η πρώτη προπόνηση

Στο Ζέεφελντ η ομάδα, το Σάββατο η πρώτη προπόνηση

Το πρωί του Σαββάτου (11/7) η πρώτη προπόνηση στο Ζέεφελντ
“Γλίτωσαν” την προπόνηση οι ερυθρόλευκοι

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής (10/7) στο Ζέεφελντ και ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε η πρώτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους να πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (11/7, 11:00). Τα kokkina.gr βρίσκονται με τον Θρύλο στο Ζέεφελντ.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Η ομάδα του Ολυμπιακού μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής (10/7) στο Ζέεφελντ, οδικώς από το Μόναχο, όπου είχε φτάσει λίγο μετά τις 15:00 αεροπορικώς από την Αθήνα.

Η απόσταση από το Μόναχο στο Ζέεφελντ είναι περίπου 130 χιλιόμετρα και οι ερυθρόλευκοι έφτασαν λίγο πριν από τις 17:00 στο χωριό της Αυστρίας. Ο Μάρκο Σίλβα έκρινε ότι ήταν προτιμότερο να ξεκουραστούν οι παίκτες του από το ταξίδι και να αρχίσουν τη δουλειά από το Σάββατο (11/7). Έτσι, κατέλυσαν στο ξενοδοχείο τους.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού όρισε διπλή προπόνηση για την αυριανή ημέρα: το πρωί στις 11:00 και το απόγευμα στις 18:30. Σας γράφουμε τις ώρες Ελλάδας, καθώς η χώρα μας είναι μία ώρα μπροστά από την Αυστρία.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Τι κάνει και τι Δεν κάνει ο Πετρούσεφ: Player Analysis – Scouting report

Ο Πετρούσεφ ίσως γίνει μετά τον Λο, η σπουδαιότερη προσθήκη εντός της σεζόν, φτάνει να ...