Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Κάναμε σπουδαίο ομαδικό παιχνίδι, όλοι ανταποκρίθηκαν»

«Κάναμε σπουδαίο ομαδικό παιχνίδι, όλοι ανταποκρίθηκαν»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του έμεινε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σημειώνοντας πως όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του ματς.

«Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι. Παίξαμε συγκεντρωμένα και καταφέραμε να σταματήσουμε την παραγωγή και το σκοράρισμα της Ούνιξ. Σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερα αμυντικά μας παιχνίδια. Κρατήσαμε χαμηλά σε παραγωγικότητα τον Λάνγκφορντ, αν και τελείωσε το ματς με 25 πόντους. Μέχρι την 3η περίοδο είχε 11 που έβαλε στο πρώτο δεκάλεπτο. Σκόραρε κάποιους ασήμαντους πόντους στο τέλος και δεν είχε και ασίστ. Επίσης κάναμε πολύ καλή δουλειά πάνω στον Κολόμ, που είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Είχε κάποια παιχνίδια που μοίρασε 11 και 12 ασίστ, όπως με την Φενέρ και την Αρμάνι. Ο Παραχούσκι ο οποίος είναι κι αυτός ένα σημαντικός παίκτης, έμεινε εκτός παιχνιδιού από την καλή μας. Αυτή η εικόνα δημιουργήθηκε και λόγω της καλής ατομικής  και λόγω της καλής συνολικής άμυνας που παίξαμε. Ήταν δύσκολο από την αρχή το παιχνίδι παρ’ όλο που έμοιαζε στο τέλος εύκολο. Δεν ήταν εύκολο, οι παίκτες το έκαναν εύκολο, γιατί εκτός από άμυνα είχαμε πολύ καλή λειτουργία στην επίθεση. Κάναμε ένα σπουδαίο ομαδικό παιχνίδι. Κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα στην επίθεση και βρήκαμε τον ελεύθερο παίκτη. Είχαμε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες μας και όλοι ανταποκρίθηκαν. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και σκεφτόμαστε, πλέον το παιχνίδι με το Ρέθυμνο την Κυριακή.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο Χάκετ έπαθε θλάση και θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν ξέρουμε ακριβώς πόσο».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...