Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Κάρλος Καρβαλιάλ: «Ότι δε σκοράραμε μας χαλάει την εικόνα»

Κάρλος Καρβαλιάλ: «Ότι δε σκοράραμε μας χαλάει την εικόνα»

Ισόπαλος ήρθε ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα και ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Κάρλος Καρβαλιάλ, στάθηκε στο γεγονός πως παρά τις πολλές ευκαιρίες δεν μπήκε το γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης:

Πιστεύετε ότι υπήρξαν κάποιες φάσεις που θα πρέπει να διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός και επίσης ένα σχόλιο για το γεγονός ότι έγινε μία αλλαγή από εσάς.
Γενικότερα δε θα ήθελα να σχολιάσω τις διαιτητικές αποφάσεις, ο διαιτητής όμως κράτησε καθυστερήσεις μόνο τα λεπτά που κράτησε ο τερματοφύλακας του αντιπάλου την μπάλα, τα υπόλοιπα λεπτά που έπρεπε δεν τα κράτησε. Αναφορικά με τον αγώνα, παρά το γεγονός πως δεν σκοράραμε θεωρώ πως η ομάδα στα τρία τελευταία παιχνίδια η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται, δε σκοράραμε όμως και αυτό είναι που χαλάει την εικόνα. Όμως η εμφάνισή μας ήταν καλύτερη απ’ αυτή που είχαμε σε προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε έναν αγώνα στον οποίο είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλές απουσίες. Γνωρίζαμε την απουσία του Φορτούνη λόγω τιμωρίας, αλλά είχαμε απουσίες της τελευταίας στιγμής όπως οι Σολμπάκεν, Μπιέλ, Ελ Αραμπί, Καμαρά, είχαμε όμως στον αγωνιστικό χώρο παίκτες όπως οι Ροντινέι, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Μασούρας οι οποίοι έδωσαν τα πάντα και είχαν μία καταιγιστική εμφάνιση χωρίς να αφήσουν τον Ατρόμητο να μας απειλεί, ήμασταν κυρίαρχοι στον αγώνα δημιουργώντας συνεχόμενες επιθέσεις και με την είσοδο του Γιόβετιτς και η ομάδα ήταν πλήρης και καταιγιστική στο παιχνίδι της.

Στα τελευταία του δύο ματς ο Ολυμπιακός έχει πετύχει ένα γκολ, πιστεύετε ότι θα πρέπει η ομάδα να διορθώσει την τελική της προσπάθεια ή να ενισχυθεί στις μεταγραφές;
Έχετε δίκιο, στις τελευταίες μας αναμετρήσεις παρά το γεγονός πως έχουμε δημιουργήσει στα τελευταία μας παιχνίδια πάνω από δέκα ευκαιρίες σημειώσαμε μόνο ένα γκολ, αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε απαιτητικοί απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας και να ζητάμε πράγματα όχι μόνο από τους επιθετικούς μας αλλά γενικά απ’ όλη την ομάδα. Αναφορικά με τις μεταγραφές, η αγορά του Ιανουαρίου αργεί ακόμα, σίγουρα θα έχουμε κάποια συνάντηση να δούμε τι θα χρειαστεί η ομάδα.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί»

Στις χαμένες ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός, στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, στις ...