Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Ο Ολυμπιακός τίμησε τον Άγιο Νέστορα

Ο Ολυμπιακός τίμησε τον Άγιο Νέστορα

oly

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον Άγιο Νέστορα που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.

Τον Άγιο Νέστορα, προστάτη των αθλητών, τίμησε σε λαμπρή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καρδίτσας, τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.

Η εκδήλωση είχε ως θέμα της “Πνευματικότητα και Αθλητισμός” με τον Ιερομόναχο του Αγίου Όρους, Γιώργο Αλευρά, να είναι κεντρικός ομιλητής της και να καθηλώνει τους περισσότερους από 300 καλεσμένους.

Το “παρών” έδωσαν οι πολιτειακοί και αθλητικοί φορείς της πόλης, σύσσωμος ο Ολυμπιακός Καρδίτσας, ο Διευθυντής Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βασίλης Νάνος, οι προπονητές της Ακαδημίας Τάσος Πάντος, Φώτης Παπαπαναγής και ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Τιμόθεου, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Στουρνάρας.

Ο πατέρας Ευάγγελος στο χαιρετισμό του γνωστοποίησε ότι πολλά χρόνια ήταν εφημέριος του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά και εξήρε την σημαντική προσφορά τόσο του αείμνηστου Μιλτιάδη Μαρινάκη όσο και του σημερινού Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Ευάγγελου Μαρινάκη, στην εκκλησία και στους συνανθρώπους μας που χρήζουν βοηθείας.

Ο Ολυμπιακός Καρδίτσας και ο πρόεδρος του, κ. Θόδωρος Παρθένης, τίμησε τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, τον Διευθύνων Σύμβουλο της “ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ”, κ. Γιώργο Παύλου , τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Μιχάλη Κουντούρη, τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, και φυσικά τα μέλη του κλιμακίου της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που μετέβησαν στην Καρδίτσα.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός Πειραιώς διά των αντιπροσώπων του, οι οποίοι και εγκαινίασαν τη Σχολή του Δικτύου στην Καρδίτσα, τίμησε τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, δίνοντας του πλακέτα, αλλά και τον Ιερομόναχο, Γιώργο Αλευρά, στον οποίο δόθηκε φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

Ο Άγιος Νέστορας έζησε και μαρτύρησε στη Θεσσαλονίκη στο όνομα του Χριστού και το 2000 μετά από πρόταση του Μακαριστού Χριστόδουλου καθιερώθηκε ως προστάτης των αθλητών και γιορτάζεται στις 27 Οκτωβρίου.

oly1

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!