Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Αγιασμός στη Σχολή στο Λαγονήσι

Αγιασμός στη Σχολή στο Λαγονήσι

sxoli

Το “παρών” έδωσαν οι σκάουτερ της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ.κ Κοκολάκης και Παπανικολάου.

Με την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού ξεκίνησε και επίσημα η αγωνιστική περίοδος στη νέα Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Λαγονήσι.

Πλήθος γονέων, φορέων της περιοχής και φυσικά παιδιών παρέστησαν στην τελετή και πήραν δύναμη για τη νέα χρονιά, η οποία είναι μοναδική για όλους λόγω της συνεργασίας με την Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Το “παρών” στο Αγιασμό έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κ. Γιώργος Κοκολάκης, ο οποίος είναι και σκάουτερ της Ακαδημίας, αλλά και ο κ. Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος είναι μέλος του τμήματος σκάουτινγκ. Ο κ. Κοκολάκης μίλησε με τα παιδιά και τους γονείς και είδε και προπόνηση των μικρών αθλητών. Επίσης, τα στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού συνομίλησαν και με τον Επικεφαλής της Σχολής κ. Νάκο για τη σωστή λειτουργία της.

sxoli2

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Διπλή επίσκεψη στη Σχολή στο Ξυλόκαστρο

Ο προπονητής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Φώτης Παπαπαναγής, μαζί με τον σκάουτερ Γιώργο Κοκολάκη επισκέφτηκαν ...