Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Δεν ανανεώνει ο Μεξές με Μίλαν

Δεν ανανεώνει ο Μεξές με Μίλαν

Φελίπε Μεξές Ολυμπιακός
Ο Φελίπε Μεξές με τη φανέλα της Μίλαν

Ανατροπή στο σενάριο των τελευταίων ημερών φαίνεται να έχουμε, αναφορικά με την ανανέωση ή μη του Φελίπε Μεξές με τη Μίλαν. Ο παίκτης ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Παρά το γεγονός ότι δηλαδή διαφαινόταν πως μικρές λεπτομέρειες απέμειναν για την υπογραφή μιας νέας συμφωνίας μεταξύ Μεξές και Μίλαν, οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για αλλαγή πλεύσης από την πλευρά της ομάδας του Μιλάνου.

Λόγος, ο Αλέσιο Ρομανιόλι της Ρόμα, ο οποίος πλέον αποτελεί βασικό στόχο για το κέντρο της άμυνας των “ροσονέρι”, κατάσταση που θέτει εκτός βασικού πλάνου τον Γάλλο στόπερ αφού ούτε ο ίδιος επιθυμεί να μην αγωνίζεται αλλά και το  1.5 εκατομμύριο που θα είχε λαμβάνειν, είναι αρκετό για αναπληρωματικό παίκτη.

Ο Ολυμπιακός είχε για καιρό τον Μεξές στην κορυφή της λίστας του και με συνδυασμό πως ακόμα δεν έχει έρθει άλλος βασικός αμυντικός, ίσως δούμε εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Περί Ρατάο, Μόντες και λοιπές μεταγραφές του Ολυμπιακού

Ο Κορδόν, ο Ρατάο και ο Μόντες που “ενδιαφέρουν” τον Ολυμπιακό Μετά από λίγες εβδομάδες ...