Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Ανεβάζει στροφές η Σχολή στην Καρδίτσα!

Ανεβάζει στροφές η Σχολή στην Καρδίτσα!

oly3

Δυναμικό ξεκίνημα για τη Σχολή του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα.

Πολύ δυνατά ξεκίνησε η νέα Σχολή του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα. Η κίνηση του ΑΣΚ Ολυμπιακός έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στην πόλη, αλλά και στον νομό και όλοι οι γονείς θέλουν να εμπιστευτούν τα παιδιά τους για να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στη νέα Σχολή, η οποία έχει αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Επικεφαλής της Σχολής κ. Θόδωρος Παρθένης μαζί με τους συνεργάτες δουλεύουν καθημερινά για να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε παιδιά και γονείς και η Σχολή αυξάνει συνεχώς τον αριθμό των εγγραφών της.

Πολλά παιδιά προμηθεύτηκαν ήδη και τη νέα εμφάνιση της ομάδας του Ολυμπιακού και περιμένουν πώς και πώς την ώρα που θα ταξιδέψουν στον Πειραιά για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Για πληροφορίες για τη νέα Σχολή του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα καλείτε στο τηλέφωνο: 6955152149 (Παρθένης Θεόδωρος) ή στείλτε email στη διεύθυνση: olympiacosssk@gmail.com.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τα highlights κόντρα στην Καρδίτσα (vid)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα κόντρα στην Καρδίτσα: