Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Πάλι ατομικό ο Μπουχαλάκης

Πάλι ατομικό ο Μπουχαλάκης

bouchalakis

Ούτε το πρωί της Κυριακής (13/9) γυμνάστηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Απομένουν, πλέον, δύο προπονήσεις για το μεγάλο ματς με την Μπάγερν Μονάχου.

Το πρωί της Κυριακής (13/9, 10:30), οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν στο Ρέντη και συνέχισαν εντατικά την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, την προσεχή Τετάρτη (16/9, 21:45), στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Ο Μάρκο Σίλβα συνεχίζει να ρίχνει το βάρος στην τακτική, την οποία δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του. Η κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας μπήκε και πάλι σε πρώτο πλάνο, αλλά παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δουλεύει πολύ και την κόντρα επίθεση, με γρήγορη ανάπτυξη παιχνιδιού και σωστά τελειώματα των φάσεων.

Πλην του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά με το πρόγραμμά τους. Αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πλατανιά. Τη Δευτέρα (14/9) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...