Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Έναρξη προετοιμασίας για τους Έφηβους

Έναρξη προετοιμασίας για τους Έφηβους

 

1_0

Πρώτη προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Μετά από τους Νέους και οι Έφηβοι του Ολυμπιακού ξεκίνησαν την Δευτέρα στο Ρέντη την προετοιμασία τους για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-16. Η Κ-17 στην οποία θα είναι και φέτος προπονητής ο κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης έχει φυσικά υψηλούς στόχους στο Πρωτάθλημα Super League το οποίο είχε κατακτήσει την περασμένη περίοδο αλλά ο πιο σημαντικός είναι να προετοιμαστούν οι παίκτες για την ομάδα Νέων.

Οι Έφηβοι θα προπονηθούν έως και την Πέμπτη στο Ρέντη και την Παρασκευή μαζί με την ομάδα Νέων θ’ αναχωρήσουν για το Πήλιο όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης μιλώντας για τη νέα σεζόν σημείωσε: “Να ευχηθούμε να έχουμε καλή χρονιά με υγεία για όλους. Στην Ακαδημία στόχος είναι η εξέλιξη των ποδοσφαιριστών. Θέλουμε μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια στη Super League να δουλέψουν τα παιδιά και να είναι έτοιμα για το επόμενο στάδιο, που είναι η ομάδα Νέων. Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε. Φυσικά πάρχουν και στόχοι και όταν είσαι στον Ολυμπιακό η κορυφή είναι πάντα στόχος”.

Οι αθλητές περνούν φυσικά και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η ακτινογραφία του Πρωταθλήματος Σχολών!

Οι Πρωταθλητές και οι φιναλίστ του τουρνουά-θεσμός.

Βρείτε μας στο Twitter