Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Έξι μέλη της Ακαδημίας στην πρώτη ομάδα

Έξι μέλη της Ακαδημίας στην πρώτη ομάδα

27716503839b65af140e38aa28d5c6df_L

Έξι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ακολουθούν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας του συλλόγου.

Τη δουλειά στην Ακαδημία δεν την πιστοποιούν μόνοι οι τίτλοι στα Πρωταθλήματα της Super League, αλλά η προώθηση παικτών στην πρώτη ομάδα!

Τη φετινή προετοιμασία της Πρωταθλήτριας Ελλάδος, η οποία “χτίζεται” για το Πρωτάθλημα και για το UEFA Champions League, ακολουθεί ο 20άχρονος Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι και στην Κ-20 και στην ανδρική ομάδα, ο 19άχρονος Γιάννης Λάτσι που ήταν πέρσι εκ των πρωταγωνιστών της πορείας των Νέων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο 19άχρονος Μανώλης Σάλιακας, μέλος της Νέων και της πρώτης ομάδας τη σεζόν 2014-15, και ο 19άχρονος Κώστας Τσιμίκας που ήταν βασικός στην ομάδα Νέων.

Επίσης την προετοιμασία ακολουθεί στην Ολλανδία (μετά από την Αυστρία και την Τουρκία) ο Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος δεν έχει κλείσει ακόμη τα 17 και μάλιστα αγωνίστηκε και σε φιλικό παιχνίδι!

Παρών στο πρώτο στάδιο ήταν ο επίσης 17άχρονος Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος όμως τραυματίστηκε και δεν συνεχίζει στην προετοιμασία. Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε δύο παλιούς παίκτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, τον Κώστα Φορτούνη και τον Λευτέρη Χουτεσιώτη!

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μη μας γίνει συνήθειο…

Μια ακόμα μαύρη σελίδα, ανήμερα των γενεθλίων των 99 του χρόνων έγραψε ο Ολυμπιακός και ...