Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η έλευση των έξι στο Ζέεφελντ

Η έλευση των έξι στο Ζέεφελντ

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης
Έρχεται στο Ζέεφελντ ο αρχηγός

Οι πέντε διεθνείς (Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Ντοσεβί) και ο Μανιάτης έρχονται μέσα στην ημέρα στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Το βράδυ της Δευτέρας (13/7) αναμένονται στο Ζέεφελντ ο Γιάννης Μανιάτης και οι πέντε διεθνείς που είχαν πάρει λίγες ημέρες παραπάνω άδειας. Ο λόγος για τους Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, Παϊτίμ Κασάμι, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Τζίμι Ντουρμάζ και Ματιέ Ντοσεβί. Οι πέντε αυτοί παίκτες θα πάρουν κανονικά μέρος στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (14/7). Όσο για τον Μανιάτη, ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα συνεχίσει στην Αυστρία το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί και μένει να διαπιστώσουμε αν θα χρησιμοποιήσει μπάλα σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας.

Από τον Ολυμπιακό παραδέχονταν πως κατατέθηκε επίσημη πρόταση από την Μπενφίκα, ύψους 5.500.000 ευρώ για την παραχώρηση του Ελαμπντελαουί. Ωστόσο, η προσφορά των Πορτογάλων απορρίφθηκε. Για τον Κασάμι τώρα, ο οποίος νοσταλγεί το Λονδίνο, ακόμα δεν έχει φτάσει επίσημη προσφορά από κάποια ομάδα για την απόκτησή του. Ούτε από το Λονδίνο, ούτε από κάπου αλλού. Μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο, παραμένει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Η συνέντευξη Τύπου ενόψει Φενέρμπαχτσε

Αντιμέτωπος με τη Fenerbahce θα βρεθεί ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (11/04, 19:45), για το πρώτο ...