Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / O ελεύθερος Περπέρογλου και ο Ολυμπιακός

O ελεύθερος Περπέρογλου και ο Ολυμπιακός

Το ενδεχόμενο επιστροφής Περπέρογλου στον Ολυμπιακό
Το ενδεχόμενο επιστροφής Περπέρογλου στον Ολυμπιακό

Στην πόρτα της εξόδου φαίνεται να βρίσκεται ο Στράτος  Περπέρογλου από την Εφές. Ποια η θέση του Ολυμπιακού.

Κοντά στην επίσημη λύση της συνεργασίας του με την Εφές φαίνεται να βρίσκεται ο Στράτος Περπέρογλου σύμφωνα με ξένα μέσα. Τη συγκεκριμένη υπόθεση σας είχαμε αναλύσει (3-1 για τη μεταγραφή Περπέρογλου) και ενημερώσει πως τα δεδομένα είναι υπέρ της αποδέσμευσης του Έλληνα φόργουρντ με το αγκάθι να αποτελεί κυρίως το συμβόλαιό του.

Πλέον που ο Στράτος θα χαίρεται την ελευθερία του, μπορούμε να τον ντύσουμε άμεσα στα ερυθρόλευκα; Όχι, τόσο.

Είναι δεδομένο πως ο παίκτης ενδιαφέρεται και μάλιστα έντονα για μια επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι, όπως είναι και γνωστό πως και ο κόουτς Σφαιρόπουλος θα ήθελε να τον δει να φορά τα ερυθρόλευκα ξανά, με δεδομένη την ευαισθησία αλλά και απειρία του Παπαπέτρου στο “3”.

Το γεγονός ότι είναι και Έλληνας με ότι αυτό συνεπάγεται στα αποδυτήρια αλλά και στα χαρτιά (θα έχει ο Ολυμπιακός ακόμα κενή τη θέση του 6ου ξένου ώστε να την χρησιμοποιήσει στο “4” ή στο “5”) είναι όντως ένα σοβαρό προσόν, πάντα σε συνάρτηση με την ποιότητα του παίκτη, η οποία δεν αμφισβητείται.

Όμως. Ο Ολυμπιακός μετά τις προσθήκες Στρόμπερι, Γιανγκ και Χάκετ, έχει υπερβεί αναλογικά τα ποσά που έδινε σε σχέση με τους παίκτες που έφυγαν. Ο Περπέρογλου είχε λαμβάνειν στην Τουρκία σχεδόν 1 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν υπάρχει περίπτωση να του δώσουν οι Πειραιώτες. Άρα τι πρέπει να συμβεί αν δεχθούμε ότι ο αθλητής πήρε και μια μικρή αποζημίωση από την Εφές; Να, μειώσει κατά πολύ τις απαιτήσεις του, τουλάχιστον στο μισό.

Η προσφορά λοιπόν ως γνωστόν εξαρτάται από τη ζήτηση. Ο Περπέρογλου έχει καλό “όνομα” στη πιάτσα και μάλιστα ένας πρώην ερυθρόλευκος που πρόσφατα ανέλαβε ομάδα στα βόρεια, τον επιθυμεί διακαώς… Αν γίνει από κει ή από άλλο σύλλογο πρόταση που να υπερβαίνει τα χρήματα που πρόκειται να δώσει ο Ολυμπιακός, ο παίκτης θα πάει εκεί. Όχι γιατί είναι φιλοχρήματος αλλά διότι είναι επαγγελματίας και λειτουργεί κατά νοοτροπία και συνείδηση μ΄αυτόν τον τρόπο και καλά κάνει.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Τα εισιτήρια με Εφές

H Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τον αγώνα με την ANADOLUEFESISTANBUL της ΠΕΜΠΤΗΣ 26/10/2023 με ώρα έναρξης 22:00, η διάθεση των εισιτηρίων ...