Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Στην λίστα και ο ΜακΛίν

Στην λίστα και ο ΜακΛίν

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ν’ αναζητεί τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Κεμ Μπιρτς, με την περίπτωση του Τζαμέλ ΜακΛίν να εξετάζεται από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Κεμ Μπιρτς θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ορλάντο Μάτζικ και στον Ολυμπιακό ψάχνουν ψηλό για ν’ αναπληρώσουν το κενό του Καναδού. Τις τελευταίες ημέρες έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες στους Πειραιώτες και μία περίπτωση που εξετάζεται από το τεχνικό τιμ, είναι αυτή του Τζαμέλ ΜακΛίν. Ο Αμερικάνος αγωνίζεται κυρίως στο «4», αλλά λόγω αθλητικών προσόντων μπορεί να παίξει και στο 5. Ο 29χρονος φόργουορντ είναι ικανός αμυντικός με έφεση στο ριμπάουντ ενώ επιθετικά μπορεί να παίξει αποτελεσματικά στο πικ εν ρολ και με πλάτη στο καλάθι.

Ο απόφοιτος του Ξαβιέ αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην Αρμάνι Μιλάνο, από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές ημέρες, καθώς δεν επέκτεινε την συνεργασία του. Την σεζόν που μας πέρασε, ο Αμερικάνος μέτρησε 8,7 πόντους (59,1% στα δίποντα, 16,7% στα τρίποντα και 71,6% στις βολές), 4,2 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ στην Ευρωλίγκα, σε 20:44 λεπτά συμμετοχής.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η 11αδα του Μεντιλίμπαρ για Aston Villa

Τι 11αδα θα παρατάξει ο Μεντιλίμπαρ; Περίπου 48 ώρες έχουν απομείνει πριν το μεγαλύτερο ματς ...