Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / H πραγματικότητα με Μιραλάς

H πραγματικότητα με Μιραλάς

mirallas

Κύμα ενθουσιασμού προκάλεσαν δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να κοιτά εκ νέου το ενδεχόμενο επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς στο μεγάλο Λιμάνι.

Αν και το θέμα είχε κοπάσει για αρκετές εβδομάδες αφού παρά το επιβεβαιωμένο από τα kokkina.gr έμπρακτο ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων, το θέμα κόλλησε στις απαιτήσεις των Βρετανών, πλέον δεν ήταν λίγα τα σενάρια που έντυναν και πάλι στον Κέβιν Μιραλάς στα ερυθρόλευκα.

Ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο Ολυμπιακός μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν διαπραγματεύεται με την Έβερτον για τον Βέλγο ούτε έχει άμεση πρόθεση να το πράξει. Όλη η προσοχή των Πειραιωτών είναι στραμμένη στην δύσκολη αλλά και σημαντική μεταγραφή του Εστέμπαν Καμπιάσο, τρέχοντας παράλληλα κι άλλες υποθέσεις που ενδιαφέρουν. Το δεδομένο όμως που πρέπει να κρατάμε είναι πως για την παρούσα στιγμή, θέμα Μιραλάς δεν υπάρχει.

About Βαλάντης Σιδέρης

Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες του αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Ερασιτέχνης αθλητής και στα δύο σπορ, απόφοιτος σχολής διαιτησίας και σχολής προπονητών. Αρχισυντάκτης ενός πολύ όμορφου ταξιδιού από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι το 2015, του RedCampeon.gr. Ραδιοφωνικός παραγωγός στον Redonair για μία σεζόν. Πλέον διευθυντής του kokkina.gr με περισσότερη εμπειρία και υπομονή.

Δείτε επίσης

Ο έλεγχος των δανεικών (μέρος 1ο)

Το Μουντιάλ είναι στο ποδοσφαικό προσκήνιο της παγκόσμια αθλητικής κοινότητας, όμως στον Ολυμπιακό σχεδιάζουν τη ...