Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Ανυπομονώ να σηκώσουμε αυτό το τρόπαιο ξανά»

«Ανυπομονώ να σηκώσουμε αυτό το τρόπαιο ξανά»

Ετοιμοπόλεμος ο “κέρβερος”.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τον Π.Α.Ο.Κ. (19:30) στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Ρομπέρτο ανυπομονεί να κάνει η ομάδα του το πρώτο βήμα πρόκρισης προς τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

«Ανυπομονώ να σηκώσουμε αυτό το τρόπαιο ξανά. Ας αρχίσουμε με έναν τέλειο ημιτελικό σήμερα». Έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο Ισπανός πορτιέρο, ποστάροντας την παρακάτω φωτογραφία.

03

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού 2026/27

Με την ολοκλήρωση μιας ακόμη θριαμβευτικής σεζόν που επιβεβαίωσε την κυριαρχία του Ολυμπιακού εντός και ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − eighteen =