Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Συγχαρητήρια σε Μανθάτη, Σαλταμάρα και Μεγαρίτη

Συγχαρητήρια σε Μανθάτη, Σαλταμάρα και Μεγαρίτη

Συγχαρητήρια στους Μανθάτη Γεώργιο, Σαλταμάρα Ευστράτιο και Μεγαρίτη Κωνσταντίνο
Σημαίες Ολυμπιακού

 

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές Μανθάτη, Σαλταμάρα και Μεγαρίτη έδωσε ο Ολυμπιακός για την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διεύθυνση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές Μανθάτη Γεώργιο, Σαλταμάρα Ευστράτιο και Μεγαρίτη Κωνσταντίνο για τις επιτυχίες τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις και την είσοδο τους σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα παιδιά που στέφτηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος με την Ακαδημία μας την αγωνιστική περίοδο 2014-15 και έφτασαν έως τους “16” του UEFA Youth League μελετούσαν παράλληλα για να πετύχουν τους στόχους τους εκτός ποδοσφαίρου και τα κατάφεραν.

Στόχος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο να «χτίσει» ταλαντούχους αθλητές, αλλά και σπουδαίους ανθρώπους. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που στα πρόσωπα αυτών των παιδιών βλέπουμε την εκπλήρωση των πολλαπλών στόχων μας!”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

 Τα 25+1 γκολ του Μανθάτη! 

  Το γκολ του Γιώργου Μανθάτη που έκρινε τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με την ...