Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Μόνο αγάπη και πολλά χαμόγελα! (pics&vid)

Μόνο αγάπη και πολλά χαμόγελα! (pics&vid)

Σε ένα εκπληκτικό , χαρούμενο κλίμα που δύσκολα περιγράφεται με λέξεις … διεξήχθη η προπόνηση της ομάδας One Team του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες” οι οποίοι φιλοξενήθηκαν για πρώτη φορά στα βοηθητικά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας , αφού ξεναγήθηκαν και στα αποδυτήρια της ομάδας.

Και ενώ η προπόνηση είχε ξεκινήσει πολύ ευχάριστα με ασκήσεις για το ζέσταμα ball handling … έκαναν την εμφάνιση τους στο παρκέ οι δύο αγαπημένοι παίκτες του Ολυμπιακού ο Κώστας Παπανικολάου και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όπου έφεραν μαζί και την πιο γλυκιά αναστάτωση στους αθλούμενους ! Κατευθείαν μπήκαν στο κλίμα , προπόνησαν τα παιδιά αλλά και προπονήθηκαν μαζί τους , συζήτησαν , έπαιξαν , φωτογραφήθηκαν , γέλασαν αλλά η αποκορύφωση ήρθε όταν αναμετρήθηκαν οι ίδιοι με τις ομάδες τους και έδωσαν το πιο δυνατό κίνητρο στα παιδιά για να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό!

Πρωταγωνιστής στο τέλος της προπόνησης το συγκινητικό μήνυμα στην κάμερα που άφησε ένας μαθητής εκφράζοντας την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα για τον Κώστα Παπανικολάου με απλά λόγια αλλά πολύ συναίσθημα! «Το πιο σημαντικό είναι ότι περνάμε καλά με τα παιδιά», δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου. «Περνάμε όμορφες στιγμές. Ξέγνοιαστες. Προσφέρουμε σε αυτό το κοινωνικό κομμάτι που έχει ξεκινήσει η Ευρωλίγκα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε κομμάτι όλου αυτού. Σε γεμίζει με συναισθήματα και πραγματικά κάθε φορά που έρχεσαι στο γήπεδο και βλέπεις τα παιδιά αυτό με το χαμόγελο, να περνούν ωραία όταν παίζουμε παιχνίδια και να μαθαίνουμε πράγματα όλοι μαζί».

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, τόνισε: «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάμε τα παιδιά. Χαιρόμαστε και εμείς μαζί τους. Και εμείς περνάμε τέλεια μαζί τους. Μας κάνει χαρούμενους το ότι τους βλέπουμε να χαμογελούν και να περνούν καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Σημασία δεν έχει ποιος κερδίζει. Όπως λέει και το μότο… είμαστε μία ομάδα, χαιρόμαστε όλοι μαζί, παίζουμε όλοι μαζί και έρχονται ακόμη πολλές προπονήσεις!». 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Πάντα τα ντέρμπι είναι ντέρμπι…

Απόψε το βράδυ, το ΣΕΦ θα φιλοξενήσει ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι, καθώς ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ...

Βρείτε μας στο Twitter