Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

«Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Την αγωνιστική ανωτερότητα της Σπόρτινγκ αναγνώρισε ο Τάκης Λεμονής, τονίζοντας πως οι Πορτογάλοι τιμώρησαν κάθε λάθος του Ολυμπιακού.

«Απόψε, ο στόχος μας ήταν να έχουμε ρυθμό που θα μας έδινε δικαίωμα να ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να προηγηθούμε. Ήταν καθοριστικό αυτό το τρίλεπτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η αντίδρασή μας δεν ήταν καλή, δεν είχαμε ψυχολογία στη συνέχεια για να βγούμε σωστά μπροστά. Μέχρι τότε, στο πρώτο ημίχρονο πατούσαμε καλά μέχρι την αντίπαλη μεγάλη περιοχή, σίγουρα με τον τρόπο που επιλέξαμε ήταν δύσκολο να γίνουν πολλές φάσεις, αλλά νομίζω ότι είχαμε καλές προϋποθέσεις, κυρίως από τα δεξιά, όταν κάναμε αλλαγή παιχνιδιού. Δεν τα καταφέραμε και δεν συνεχίζουμε στην Ευρώπη. Η Σπόρτινγκ είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, προσπαθήσαμε για να κάνουμε την υπέρβαση και σε γενικές γραμμές έχω μείνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Πληρώσαμε τα λάθη μας απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο, πρέπει να το δούμε καλά και εμείς και οι παίκτες, γιατί η σεζόν δεν παύει να έχει συνέχεια για εμάς. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα, είναι πολύ σημαντικό για εμάς, το έχουμε τονίσει στους πάντες στην ομάδα. Πρέπει να προσγειωθούμε αμέσως, σωματικά και πνευματικά, γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κέρκυρα». Είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μπαρτζώκας”Με τους Προέδρους συμφωνήσαμε στην επιθυμία μας να βαδίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση”

Λίγες ώρες αφότου «έριξε» άγκυρα στο λιμάνι για ακόμη τρία χρόνια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ...