Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η αποστολή για Ριέκα

Η αποστολή για Ριέκα

Ο στόχος του Ολυμπιακού, στην πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ του UEFA Champions League, με αντίπαλο τη Ριέκα, δεν είναι άλλος από τη νίκη. 

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές του Μπέσνικ Χάσι επιθυμούν και επιδιώκουν να πάρουν ένα καλό σκορ, από εκείνα που χαρακτηρίζονται «πρόκρισης», προκειμένου να κάνουν το έργο τους για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας, πιο εύκολο.

Η τελευταία προπόνηση, πριν τον πρώτο αγώνα από τους δύο, διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης, στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Σισέ, Σιώπης έμειναν εκτός, καθώς κρίθηκαν ανέτοιμοι. Αντιθέτως, στην αποστολή των 20 ποδοσφαιριστών συμπεριλήφθηκε ο Οτζίτζα. Αναλυτικά τα ονόματα των παικτών, τους οποίους επέλεξε ο Μπέσνικ Χάσι:

Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Καρσελά, Μπεν, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Μίλιτς, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...