Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Όλοι μαζί μία γρο8ιά! (pics &vid)

Όλοι μαζί μία γρο8ιά! (pics &vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν (2017/18), σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Όλοι μαζί μία γρο8ιά»! Με αυτό το σύνθημα και τον αριθμό 8 να δεσπόζει αντί του γράμματος «θ», στο logo της εφετινής καμπάνιας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε σήμερα (22/6) τα νέα διαρκείας για τη σεζόν (2017/18). Το συγκεκριμένο μότο έχει πολλές έννοιες, αλλά δύο είναι οι βασικότερες! Ο αριθμός «8», ο οποίος συμβολίζει το πάθος και τη θέληση για την πραγματοποίηση ενός σημαντικού ρεκόρ… Της κατάκτησης του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος, από το 2010 και έπειτα, αλλά και του 45ου, στην ένδοξη και γεμάτη «χρυσές σελίδες» ιστορία του Συλλόγου μας!

Επίσης, αναδεικνύει το πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι πάντοτε ο 12ος παίκτης! Με τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, όπως άλλωστε συμβαίνει και στα 92 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς!

Η παρουσίαση άρχισε με ένα video, το οποίο προβλήθηκε στην οθόνη της Αίθουσας Τύπου, με στόχο να αναδειχθεί εκ νέου ότι διαθέτουμε το πιο σύγχρονο και ασφαλέστερο γήπεδο της χώρας, το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Θρύλου, κ. Κώστας Καραπαπάς, ανέλυσε το πλάνο των φετινών εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία έχουν μειωμένη τιμή κατά 5%, σε σχέση με εκείνα της περυσινής σεζόν, όπου μάλιστα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη με τις στρογγυλοποιήσεις που θα γίνονται ανά κατηγορία και θα είναι πάντα υπέρ του κατόχου διαρκείας. Ο Πρόεδρος, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και η Διοίκηση του Συλλόγου μας, αναγνωρίζουν τις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας. Άλλωστε, αυτό φαίνεται και από τη συνεχή, όλες τις μέρες του χρόνου, κοινωνική προσφορά, προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

Είναι σημαντικό, ακόμα, να τονιστεί ότι με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, ο κόσμος της ομάδας βοηθάει σημαντικά τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, καθώς όλοι οι κάτοχοι των καρτών θα πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του. Μάλιστα, μετά από συμφωνία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και των οργανωμένων φιλάθλων της, εκτός των 50 ευρώ που αφορά στη συνδρομή Μέλους, άλλα 50 ευρώ από τα 110 που κοστίζουν τα εισιτήρια στις θύρες 4,5,6 και 7, θα πηγαίνουν επίσης στον Ερασιτέχνη!

Τέλος, για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχουν, όπως κάθε χρόνο, παροχές από χορηγούς και συνεργάτες της ΠΑΕ, όπως η Nova, η Replay, τα RED stores, το Metropolitan Hospital, η Κεντρική Σχολή της ομάδας μας (Άγιος Ι. Ρέντης) και το «The Dixon’s Place». Μάλιστα, θα δοθούν 2 κουπόνια σε όλα τα εισιτήρια διαρκείας για την αγορά της επίσημης HOME εμφάνισης 2017-2018 με 45€ και της επίσημης AWAY εμφάνισης 2017-2018, επίσης με 45€.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2017-18, με όλα τα προνόμια, όλες τις τιμές ανά θύρα, τις περιόδους ανανεώσεων και έκδοσης νέων διαρκείας, για ενήλικες ή παιδιά, πατώντας ΕΔΩ.

Τρόποι απόκτησης εισιτηρίων διαρκείας:

*Online από το επίσημο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός, www.olympiacos.org 

*Στο τηλέφωνο 210 48 00 920, ώρες λειτουργίας 10:00-17:00

*Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», Αίθουσα Τύπου (είσοδος από τα VIP), 10:00-18:00 (Δευτέρα-Παρασκευή)

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ανανεώσεις, μεταγραφές και ο Ολυμπιακός 2024

Ο Βαλάντης Σιδέρης μέσα από 1876 λέξεις, λύνει απορίες και απαντά σε καυτά ερωτήματα για ...