Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε έναν δυνατό τελικό»

«Δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε έναν δυνατό τελικό»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας, τονίζοντας πως το πνευματικό επίπεδο ετοιμότητας για ένα τέτοιο παιχνίδι, δεν ήταν το απαιτούμενο.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Εμείς δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι σήμερα, δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε έναν δυνατό τελικό. Χάσαμε πολύ εύκολα την ψυχραιμία, την συγκέντρωσή μας. Το παιχνίδι χάθηκε κυρίως από την επίθεση, με 23 λάθη, δώσαμε 26 πόντους στον Παναθηναϊκό. Κάναμε μια προσπάθεια στο τέλος, αλλά δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Μεταφερόμαστε στην έδρα μας, θα δούμε τα λάθη μας και πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι». Είπε αρχικά ο κόουτς του Ολυπιακού

Αν οι παίκτες έχουν «αδειάσει» πνευματικά, μετά από τόσα δυνατά παιχνίδια:

«Δεν δέχομαι ότι υπάρχουν «άδειοι» πνευματικά παίκτες. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να παίξουν με την ίδια θέληση, την ίδια ενέργεια και μαχητικότητα, στοιχεία που μας έλειψαν σήμερα. Δεν υπάρχει η λέξη «άδειος» όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Παίζουμε τους τελικούς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα». 

Τακτικά που υστέρησε σήμερα ο Ολυμπιακός:

«Μέτρησε περισσότερο η ετοιμότητα που δεν είχαμε σήμερα και λιγότερο η τακτική. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα πνευματικά για το 5ο παιχνίδι».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...