Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Ήμασταν πολύ κακοί»

«Ήμασταν πολύ κακοί»

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε μετά το τέλος του 4ου τελικού πως η ομάδα με την κακή εικόνα που παρουσίασε, δεν είχε πολλές πιθανότητες να κερδίσει το παιχνίδι.

«Δεν υπάρχουν πολλά λόγια να πούμε γι’ αυτό το παιχνίδι . Ήμασταν πολύ κακοί, πολλά λάθη, μηδέν ψυχραιμία, μηδέν συγκέντρωση. Ο Παναθηναϊκός τα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο όλα αυτά και πήρε τη νίκη. Δεδομένων των συνθηκών, δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες για να κερδίσουμε με τον τρόπο που παίξαμε. Μιλάμε για τελικούς. Έγινε το 2-2, την Κυριακή τα υπόλοιπα…» Είπε χαρακτηριστικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Δανεισμών συνέχεια από Φόρεστ;

Η οριστική μετατροπή της μετακίνησης του Ζότα Σίλβα στον Ολυμπιακό σε κανονική μεταγραφή διαφοροποιεί σημαντικά ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × three =

August 2026
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31