Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Πάμε να κερδίσουμε στο Ο.Α.Κ.Α.»

«Πάμε να κερδίσουμε στο Ο.Α.Κ.Α.»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης κρατάει από το σημερινό παιχνίδι την αντίδραση της ομάδας στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης που ανέτρεψε διαφορά δέκα πόντων και έδωσε το σύνθημα για νίκη στο «Ο.Α.Κ.Α.».

«Ήμασταν πολύ νευρικοί, από την αρχή πήγαμε να τελειώσουμε το ματς. Χάσαμε πολλά ανοιχτά σουτ. Όταν βρεθήκαμε πίσω με δέκα είπαμε θα τα δώσουμε όλα, εκεί βάλαμε τρία μεγάλα σουτ, «ξεμπουκώσαμε» και πήραμε τη νίκη». Σημείωσε αρχικά ο διεθνής γκαρντ στην κάμερα της Cosmote TV.

Αν “χάλασε” το μυαλό του Ολυμπιακού από αυτή την νευρικότητα: 

«Ο καθένας πήγε να πάρει το ματς επάνω του, αλλά δεν πρέπει να γίνεται έτσι. Πρέπει να είμαστε πιο ομαδικοί. Σήμερα ήμασταν πάρα πολύ κακοί, αλλά μετράει η νίκη».

Για τις δύο ευκαιρίες που έχει μπροστά της η ομάδα για να πάρει το πρωτάθλημα:

«Πάμε στο «Ο.Α.Κ.Α.» μα κερδίσουμε, να παίξουμε το παιχνίδι μας και να τελειώσουμε εκεί την σειρά».

Αν η πρόθεση του Παναθηναϊκού να τρέξει τους δημιουργεί προβήματα:

«Στα δύο ματς στο γήπεδό μας δεν τρέξαμε όσο θα θέλαμε. Σήμερα βγάλαμε αιφνιδιασμούς και τρέξαμε. Η νίκη μετράει. Οι ατομικές προσπάθειες θα μπούνε, αλλά μετά όχι Είδατε ο Παναθηναϊκός έβαλε συνεχόμενα τρίποντα, αλλά μετά έχασε τέσσερα σουτ και πήραμε εμείς το προβάδισμα. Σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, παίξαμε ατομικά. Στο τέλος όμως γίναμε ομαδικοί, γυρίσαμε την μπάλα, βάλαμε τα σουτ και κερδίσαμε».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Τα highlights από το αιώνιο ντέρμπι (vid)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση Παναθηναικός-Ολυμπιακός