Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Βελτιωθήκαμε αισθητά στην άμυνα στο Β΄ ημίχρονο»

«Βελτιωθήκαμε αισθητά στην άμυνα στο Β΄ ημίχρονο»

«Η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας στο Β΄ ημίχρονο, ήταν το στοιχείο που οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη».

Συγκεκριμένα ο γκαρντ του Ολυμπιακού είπε:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, για την συνέχεια του πρωταθλήματος, την διατήρηση της πρωτιάς και την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος της έδρας. Με την αλλαγή προπονητή, αλλάζει η ψυχολογία της ομάδας και ξέραμε ότι θέλανε πολύ αυτή την νίκη, για να γυρίσουν και το κλίμα μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Α΄ ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε, παρ’ όλα αυτά στο Β΄ ημίχρονο βελτιώσαμε αισθητά την άμυνά μας και αυτό ήταν που μας έδωσε τη νίκη».  

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Φουρνιέ: Η σεζόν δεν έχει τελειώσει

Λίγες ώρες μετά τον χαμένο ημιτελικό του Final 4 κόντρα στην Μονακό, στην προπόνηση πριν ...

Βρείτε μας στο Twitter