Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε»

«Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε»

Η Οσμανλίσπορ πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Μουσταφά Ακτσάι και τα πάντα θα κριθούν πλέον στον επαναληπτικό στην Άγκυρα.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, εμείς παίξαμε με αυτοπεποίθηση όπως έπρεπε να παίξουμε σε έναν εκτός έδρας αγώνα. Παίξαμε με πίεση και σκληρά, αλλά προς την μπάλα και όχι προς τους αντιπάλους μας. Στο πρώτο μέρος εμείς ήμασταν καλύτεροι ενώ στο δεύτερο ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τη στατιστική, ο Ολυμπιακός είχε καλύτερα νούμερα, αλλά εμείς πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Το 0-0 δεν είναι βέβαια και τόσο μεγάλο πλεονέκτημα. Σε μία εβδομάδα στην Άγκυρα θα δούμε τι θα κάνουμε». 

Εάν ο τρόπος που έπαιξε ο Ολυμπιακός, άλλαξε τη στρατηγική της Οσμανλί:

«Όχι, εμείς ακολουθήσαμε τη στρατηγική μας. Αν δεν σεβαστείς τον αντίπαλο, το ποδόσφαιρο θα σε τιμωρήσει. Σεβαστήκαμε τον Ολυμπιακό, γιατί είναι μία ευρωπαϊκή ομάδα. Στο ποδόσφαιρο πάντα κάνεις διάφορες κινήσεις, όπως στο σκάκι. Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και καλύτερα πράγματα».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ο έλεγχος των δανεικών (μέρος 1ο)

Το Μουντιάλ είναι στο ποδοσφαικό προσκήνιο της παγκόσμια αθλητικής κοινότητας, όμως στον Ολυμπιακό σχεδιάζουν τη ...