Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Ερυθρόλευκο» χρώμα στα βραβεία ΠΣΑΠ!

«Ερυθρόλευκο» χρώμα στα βραβεία ΠΣΑΠ!

Φορτούνης με τρία βραβεία, Ρομπέρτο με δύο και Μαζουακού με ένα, έλαμψαν κατά την 35η γιορτή του ποδοσφαιριστή ΠΣΑΠ.

Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 αναδείχθηκε κατά την 35η γιορτή του ποδοσφαιριστή ο Κώστας Φορτούνης. Ο άσος του Ολυμπιακού, μαζί με τους Ρομπέρτο και Μαζουακού συνέλεξαν συνολικά 5 βραβεία, δίνοντας έντονο «ερυθρόλευκο» χρώμα στη γιορτή. Ο νεαρός παίκτης του Θρύλου βραβεύτηκε και ως ο πρώτος σκόρερ της αγωνιστικής περιόδου που μας πέρασε. Ο Ισπανός πορτιέρο αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της σεζόν, ενώ και οι δύο τους, μαζί με τον Αρτούρ Μαζουακού, πήραν το βραβείο συμμετοχής στην καλύτερη ενδεκάδα του περσινού πρωταθλήματος!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και εγώ σ’ αυτή τη γιορτή. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους συμπαίκτες μου πάνω απ’ όλα και στον Σύλλογό μου. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία», τόνισε αρχικά ο Κωστας Φορτούνης, για να συμπληρώσει: «Πιστεύω ότι όλα τα γκολ και όλες οι ασίστ είναι ιδιαίτερες, ειδικά όταν κερδίζει η ομάδα σου. Είναι κάτι το απίστευτο.

Στη θέση που αγωνίζομαι πιστεύω ότι χρειάζονται και τα δύο και ένας σύγχρονος ποδοσφαιριστής πρέπει να τα έχει όλα. Για να τα έχει και τα δύο ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι σε καλό επίπεδο και να δουλεύει καθημερινά. Προσπαθώ να δουλεύω και το αριστερό μου πόδι και θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην οικογένειά μου που βρίσκονται σήμερα εδώ και με στηρίζουν πάντα. Επίσης, θέλω να πω για τον Σύλλογό μου, ο οποίος μας παρέχει τα πάντα έτσι ώστε να αγωνιζόμαστε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

Το να ακούς πολύ καλά λόγια από έναν σπουδαίο τερματοφύλακα (σ.σ. ο Ρομπέρτο τον χαρακτήρισε ηγέτη του Ολυμπιακού), σε κάνει ακόμα καλύτερο και σε κάνει να δουλέψεις ακόμα περισσότερο. Θέλω να ευχαριστήσω γι’ αυτό το βραβείο όλους όσους με ψήφισαν και περισσότερο τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν. Ένας στόχος μου ήταν να επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Από μικρός ξεκίνησα στον Ολυμπιακό, επέστρεψα, παίζω και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», κατέληξε ο Έλληνας άσος!

«Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν και τον ΠΣΑΠ για την διοργάνωση και την καλή δουλειά. Ήθελα πραγματικά να είμαι εδώ σήμερα. Δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να είμαι εδώ, γιατί αυτός ήταν ένας μικρός τρόπος να δώσω πίσω όλα όσα αυτή η χώρα και αυτοί οι άνθρωποι έδωσαν σε εμένα στην περίοδο που ήμουν εδώ στην Ελλάδα. Ευχαριστώ την παλιά μου ομάδα, τους συμπαίκτες μου και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, οι οποίοι συνεχώς με έκαναν να νιώθω πως είμαι σπίτι μου και συνεχίζουν να το κάνουν. Και σήμερα ένιωσα όπως ακριβώς αισθάνομαι. Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου εδώ.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους μου, την κοπέλα μου η οποία είναι εδώ και μοιράζεται μαζί μου αυτή την σημαντική μέρα για μένα και εννοείται τα δύο παιδιά μου γιατί είναι η δύναμή μου και μου δίνουν συνεχώς για να πετύχω τα πάντα. Ευχαριστώ πολύ», είπε ο Ρομπέρτο, από την πλευρά του, ενώ συνεχίζοντας, στάθηκε στον Κώστα Φορτούνη, λέγοντας: «Είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και το έχει αποδείξει. Ήταν μια εξαιρετική σεζόν για τον Κώστα».

Με τη σειρά του, ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του περσινού πρωταθλήματος, επεσήμανε: «Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό το βραβείο. Δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι μαζί σας, αλλά σας εύχομαι τα καλύτερα».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κύριος Δημήτρης Αγραφιώτης, καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, κ. Κώστας Καραπαπάς.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η συνέντευξη Τύπου ενόψει Φενέρμπαχτσε

Αντιμέτωπος με τη Fenerbahce θα βρεθεί ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (11/04, 19:45), για το πρώτο ...