Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Πρέπει να ξεπεράσουμε τα όριά μας για 40 λεπτά»

«Πρέπει να ξεπεράσουμε τα όριά μας για 40 λεπτά»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι σημείωσε πως, για να πάρει η Μπάμπεργκ θετικό αποτέλεσμα στο «Σ.Ε.Φ.», θα πρέπει να υπερβεί τα όριά της, καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός κόουτς είπε:

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις δύο παιχνίδια, σε διάστημα 48 ωρών. Το καλό όμως σε αυτή την περίπτωση είναι ότι, δεν μπορείς να σκεφτείς το τελευταίο παιχνίδι. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στο γήπεδο του Ολυμπιακού, διότι εκτός του ότι έχεις απέναντί σου μία εξαιρετική ομάδα με 12 ισάξιους παίκτες και πολύ καλό προπονητή, έχεις ν’ αντιμετωπίσεις και 11.000 φιλάθλους. Πρέπει να ξεπεράσουμε τα όριά μας για 40 λεπτά και να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στο παιχνίδι μέχρι τέλους».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Έχασε στο τέλος από τη Φενέρ ο λαβωμένος Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάλεψε σαν πρωταθλητής Ευρώπης παρά τις απουσίες, αλλά ηττήθηκε στο φινάλε από την ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + 9 =

November 2026
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30