Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Επική κούρσα από τον Σπύρο Γιαννιώτη και ασημένιο μετάλλιο!

Επική κούρσα από τον Σπύρο Γιαννιώτη και ασημένιο μετάλλιο!

Συγκλονιστικός ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Ιδανικό επίλογο στην τεράστια καριέρα του έβαλε ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, στον τελικό των 10 χιλιομέτρων ανοιχτής θαλάσσης.

Ο Έλληνας κολυμβητής μ’ ένα «ξέσπασμα» στα τελευταία μέτρα, κάλυψε την απόσταση από τους προπορευόμενους αθλητές και τερμάτισε στην πρώτη θέση με τον ίδιο ακριβώς χρόνο (1:52.59.8) με τον Ολλανδό κολυμβητή, Φέρι Βίτμαν. Αρχικά, η κάρτα των αποτελεσμάτων τον έδειξε πρώτο ακριβώς πάνω στον τερματισμό, όμως στην συνέχεια τον εμφάνισε δεύτερο με τον ίδιο ακριβώς χρόνο με τον αντίπαλό του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέβαλλε τρομερή προσπάθεια και απέδειξε ότι είναι κορυφαίος στο είδος του, χαρίζοντας παράλληλα στην Ελλάδα το 4ο μετάλλιό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Λάζαρος, Γιαννιώτης και Θέος σάρωσαν τα βραβεία του ΠΣΑΠ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βράβευσε απόψε τους κορυφαίους της περασμένης αγωνιστικής περιόδου 2017/2018, σε ...