Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Στον τελικό οι νεάνιδες

Στον τελικό οι νεάνιδες

Ώρα τελικού για τις νεάνιδες. 

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι (7-7 κανονική διάρκεια), η ομάδα πόλο νεανίδων του Ολυμπιακού κέρδισε τον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας στον ημιτελικό και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, εκεί όπου θ’ αντιμετωπίσει τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν ν’ αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να ισοφαρίσουν, στέλνοντας το ματς μέχρι την διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, οι «ερυθρόλευκες» αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμες και αποτελεσματικές και με σκορ 4-3 πήραν εν τέλει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Στο παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο, ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης (κέρδισε τον Ν.Ο. Ρεθύμνου με 13-10). Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Έχασε στο τέλος από τη Φενέρ ο λαβωμένος Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάλεψε σαν πρωταθλητής Ευρώπης παρά τις απουσίες, αλλά ηττήθηκε στο φινάλε από την ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 10 =

November 2026
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30