Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ισοπαλία απέναντι στην Μπριζ

Ισοπαλία απέναντι στην Μπριζ

Κλαμπ Μπριζ-Ολυμπιακός 0-0.

 

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός με την Κλαμπ Μπριζ, στο τελευταίο του φιλικό επί βελγικού εδάφους. Ντεμπούντο για Λεάλι.

Ο αγώνας:

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν διστακτικά το παιχνίδι κι επιχειρούσαν μόνο με βαθιές μπαλιές να αξιοποιήσουν τους επιθετικούς, τακτική που δεν είχε όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Μετά το πρώτο μουδιασμένο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι παίκτες του Βίκτορ Σάντσεθ είχαν την κατοχή της μπάλας και με διαρκή κίνηση στον χώρο προσπαθούσαν να βγούνε με αξιώσεις απέναντι από τ’ αντίπαλα καρέ.

Στο 12ο λεπτό το σουτ του Φορτούνη μπλόκαρε επάνω στον γκολκίπερ των Βέλγων. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ιντέγε επιχείρησε κι αυτός με μακρινό σουτ ν’ απειλήσει, όμως ο τερματοφύλακας της Μπριζ ήταν ξανά σ’ ετοιμότητα.

Στον χρόνο που απέμενε, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν στο ίδιο τέμπο. Πιέζοντας ψηλά τους αντιπάλους τους, δεν τους επέτρεπαν ν’ αναπτυχθούν σωστά και να βγούνε απειλητικά απέναντι από τον Καπίνο.

Στην επανάληψη, η Μπριζ έγινε πιο δραστήρια στην επίθεση, χωρίς όμως να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Στο 71ο λεπτό ένα λάθος γύρισμα του Ντουρμάζ έδωσε την ευκαιρία στην βελγική ομάδα να βγει επικίνδυνα μπροστά. Ο Μπολινγκολί βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Λεάλι, όμως ο Ιταλός γκολκίπερ αντέδρασε σωστά και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στα 20 λεπτά που περίσσευαν μέχρι την λήξη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με αποτέλεσμα το 0-0 να διατηρηθεί μέχρι τέλους.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...